Ικτίνος: Απορροφά την Ικτίνος Λατομική

Σε συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής της Ικτίνος Λατομική θα προχωρήσει η Ικτίνος Ελλάς. Κύριος γνώμονας της διοίκησης της εταιρείας στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης υπήρξε η ουσιαστική ανάπτυξη της εταιρείας μέσα από τη δημιουργία ενός ισχυροποιημένου και ευέλικτου λειτουργικού σχήματος.

Ικτίνος: Απορροφά την Ικτίνος Λατομική
Σε συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής της Ικτίνος Λατομική θα προχωρήσει η Ικτίνος Ελλάς.

Κύριος γνώμονας της διοίκησης της εταιρείας στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης υπήρξε η ουσιαστική ανάπτυξη της εταιρείας μέσα από τη δημιουργία ενός ισχυροποιημένου και ευέλικτου λειτουργικού σχήματος.

Αντικείμενο εργασιών της Ικτίνος Λατομική αποτελεί η εκμετάλλευση λατομείων στην Βόρεια Ελλάδα στις τοποθεσίες Βώλακα Δράμας, Θάσου, και Πλατανότοπου Καβάλας.

Τα οφέλη για την Ικτίνος Ελλάς από την συγχώνευση, η οποία τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης, αναμένεται να είναι τα ακόλουθα:

1. Σημαντική βελτίωση στην οργάνωση της εταιρείας μέσα από την ενδυνάμωση σε επίπεδο ανθρώπινων πόρων και τον καλύτερο συντονισμό στην λήψη αποφάσεων.

2. Βελτίωση του λειτουργικού κόστους, η οποία αναμένεται να προκύψει από την αξιοποίηση των οικονομιών κλίμακας που θα αναπτυχθούν.

3. Αναβάθμιση των προοπτικών της εταιρείας στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, όπου η διείσδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε πιο δυναμική βάση.

Η προγραμματιζόμενη συγχώνευση αποτελεί μια επιχειρηματική ενέργεια που αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης η διοίκηση της εταιρείας επιδιώκει να θέσει τις βάσεις, οι οποίες θα εξασφαλίσουν την μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της Ικτίνος Ελλάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v