Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αποκλειστική διανομή της SELVA S.p.a

Την αποκλειστική διανομή της SELVA S.p.a στην Ελλάδα και στη Ρουμανία ανέλαβε η εταιρία Μοτοδυναμική. Η νέα συνεργασία ενισχύει το πεδίο δραστηριοτήτων της Μοτοδυναμικής στον κλάδο της θάλασσας και λειτουργεί συμπληρωματικά στην πλήρη σειρά προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ.

Μοτοδυναμική: Αποκλειστική διανομή της SELVA S.p.a
Την αποκλειστική διανομή της SELVA S.p.a στην Ελλάδα και στη Ρουμανία ανέλαβε η εταιρία Μοτοδυναμική.

Η SELVA S.p.a. είναι ο μόνος Ευρωπαίος κατασκευαστής εξωλεμβίων και διαθέτει παραγωγική μονάδα για δίχρονους εξωλέμβιους κινητήρες από 3,5 έως 100 ίππους, τετράχρονους εξωλέμβιους κινητήρες από 4 έως 115 ίππους, πλαστικά σκάφη από 4,5 έως 7 μέτρα και φουσκωτά σκάφη (συμβατικά και μη) από 2,2 έως 8 μέτρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξάγει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Αφρική. Το 10% της εταιρείας ανήκει στην Υamaha Μotor Εurope και το 90% στην οικογένεια Selva. Η εταιρεία έχει έδρα στο Τιράνο της Β. Ιταλίας και απασχολεί 100 άτομα.

Η νέα συνεργασία ενισχύει το πεδίο δραστηριοτήτων της Μοτοδυναμικής στον κλάδο της θάλασσας και λειτουργεί συμπληρωματικά στην πλήρη σειρά προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ.

Σημειώνεται, πως η Μοτοδυναμική ως αποκλειστικός διανομέας της Yamaha Motor Corp. διαθέτει στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία ΥΑΜΑΗΑ μηχανοκίνητα δίκυκλα (μοτοσυκλέτες, scooters, παπιά) πλήρη σειρά δίχρονων και τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων, έσω-εξωλέμβιους κινητήρες, jet θάλασσας (WaveRunners), συμβατικά φουσκωτά σκάφη, τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους (ATV), οχήματα golf, οχήματα χιονιού (snowmobiles), ηλεκτρογεννήτριες, πλήρη γκάμα ανταλλακτικών-αξεσουάρ Yamaha Genuine, λιπαντικά κινητήρων μοτοσυκλετών και μηχανών θάλασσας Υamalube.

Επίσης διαθέτει μία ευρεία σειρά συμπληρωματικών προϊόντων γνωστών οίκων του εξωτερικού: SELVA, OHLINS, SHARK, RICHA, TERMIGNONI, ROCK OIL.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v