Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Εγκαινίασε το 37ο κατάστημα στη Βουλγαρία

To 37ο κατάστημα της, στη Σόφια της Βουλγαρίας εγκαινίασε η εταιρία επίπλων γραφείου Δρομέας. Το κατάστημα εντάσσεται σε ένα συνολικό πρόγραμμα επενδύσεων 2000-2005 της εταιρίας ύψους 40 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 30 εκατ. ευρώ σε παραγωγικές επενδύσεις και τα 10 εκατ. ευρώ στο εμπορικό δίκτυο.

Δρομέας: Εγκαινίασε το 37ο κατάστημα στη Βουλγαρία
To 37ο κατάστημα της, στη Σόφια της Βουλγαρίας εγκαινίασε η εταιρία επίπλων γραφείου Δρομέας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία κ. Μαντζουράνης Προκόπιος, στελέχη ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, συνεργάτες και πλήθος στελεχών της εταιρίας από την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δρομέας, κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου στην ομιλία του τόνισε ότι το κατάστημα εντάσσεται σε ένα συνολικό πρόγραμμα επενδύσεων 2000-2005 ύψους 40 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 30 εκατ. ευρώ σε παραγωγικές επενδύσεις και τα 10 εκατ. ευρώ στο εμπορικό δίκτυο.

Ο κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου, τόνισε στην ομιλία του ότι ο Δρομέας έχει εμπορική παρουσία στην Βουλγαρία από το 1991. Στη σημερινή εποχή η ανάπτυξη των τεχνολογιών, των μέσων επικοινωνίας και παραγωγής είναι ταχύτατη και επιβάλλουν όλο και περισσότερο το άνοιγμα των αγορών σε Διεθνές επίπεδο.

Συνέχισε επισημαίνοντας, ότι είναι τέτοια η ορμή και η δυναμική τους που επιβάλλουν ακόμη και την αναζήτηση νέων κοινωνικοοικονομικών μοντέλων ανάπτυξης. Επίκεντρο αυτής της δυναμικής είναι η παραγωγή και η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων σε Διεθνές επίπεδο. Κανένα Βιομηχανικό προϊόν δεν μπορεί να επιζήσει σήμερα εάν δεν είναι ικανό να σταθεί στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στον Δρομέα από την ίδρυση του, εδώ και εικοσιπέντε χρόνια στοχεύουμε στην παραγωγή ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής και καθετοποιήσαμε σταδιακά την παραγωγή, τόνισε ο κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου.

Σήμερα ο Δρομέας έχει δικές του μονάδες παραγωγής στους τομείς, της κατεργασίας ξύλου, της κατεργασίας χάλυβα, της χύτευσης πλαστικών και πολυουρεθάνης, της χύτευσης αλουμινίου, της κατασκευής καλουπιών για χύτευση αλουμινίου, πλαστικών και πολυουρεθάνης, καθώς και πλήθος άλλων επιμέρους κατεργασιών και παραγωγής εξαρτημάτων που συνθέτουν τα παραγόμενα προϊόντα τα οποία ανέρχονται σε 16.000 τα οποία συντίθενται από 8.100 εξαρτήματα παραγωγής μας με επεξεργασία 1.300 διαφορετικών πρώτων υλών.

Βασικός μας τομέας παραγωγής είναι τα έπιπλα γραφείου, τα διαχωριστικά και τα τελευταία δύο χρόνια τα νεανικά έπιπλα και τα στοιχεία επίπλων κουζίνας, σημείωσε ο κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου.

Παράλληλα με την υποδομή στον Δρομέα αναπτύξαμε και αναπτύσσουμε συνεργασίες έρευνας και σχεδιασμού υψηλού επιπέδου όπως η πολυετή ερευνητική μας συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και κορυφαίους σχεδιαστές επίπλων διεθνούς εμβέλειας.

Όμως η ισχυρή τεχνολογιών μας υποδομή, μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα και εξαρτήματα και εκτός του φάσματος των επίπλων γραφείου και των νεανικών επίπλων.

ο κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου, επεσήμανε ακόμα, ότι τον περασμένο Ιούνιο υπογράφηκαν 2 συμφωνίες, μία με την M.T.U. θυγατρική της εταιρίας Μερσέντες Γερμανίας και μία με την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΝΤΑΪΜΛΕΡ για την παραγωγή χυτευτών εξαρτημάτων αλουμινίου.Αυτές οι συμφωνίες παράλληλα με τις εξαγωγές του Δρομέα σε όλα τα πλάτη της Γης επιβεβαιώνουν την κορυφαία τεχνολογική παραγωγική υποδομή του.

Επιβεβαιώνουν επίσης και γιατί ο Δρομέας παρήγαγε και εγκατέστησε τους μεγαλύτερους σε αριθμό και αξία εξοπλισμούς επίπλων γραφείων στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, πέρα από την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας, συμπίπτουν όπως προαναφέρθηκε με την ολοκλήρωση σημαντικών επενδύσεων της εταιρίας και αποτελούν ένα νέο ξεκίνημα- σταθμό στην αναπτυξιακή της πορεία. Νέα προϊόντα, χρηστικά, ποιοτικά, εργονομικά και ανταγωνιστικά προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, κατέληξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δρομέας, κ. Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v