Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Το σύστημα Orama ERP επέλεξαν 8 εταιρίες

Το oλοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν το τελευταίο εννεάμηνο οκτώ νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Q&R: Το σύστημα Orama ERP επέλεξαν 8 εταιρίες
Το oλοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν το τελευταίο εννεάμηνο οκτώ νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέοι πελάτες της Q&R είναι οι ακόλουθες εταιρίες:

* Αχαϊκά Πλαστικά ΑΕΒΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προιόντων Πολυλιθυλένιου

* Βιοπάρτ, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων

* Επαμειώνδας Θεριανός, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή στην εισαγωγή και εμπορία ειδών τροφίμων οικιακού εξοπλισμού και ενδυμάτων

* Ηπειρος ΑΕΒΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία νωπών ψαριών

* Πανόπουλος Διανομές Τύπου, η οποία δραστηριοποιείται στην διανομή τύπου Τόλια Αφοί, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού

* Τσακίρης Α.Ε.Β.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ειδών υπόδησης

* Γ.Γκίλας Ξυλεμπορική, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ξυλείας

* Πιέτρης ΑΒΕΕ η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία Ζαχαροπλαστικής και ειδών Αρτοποιίας

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το σύνολο σχεδόν των παραπάνω πελατών έχουν εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού ORAMA ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, οι εταιρίες αναμένεται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της οργάνωσή τους, να βελτιστοποιήσουν την λειτουργία του και να επιτύχουν ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του κόστους.

Οι νέες αυτές πωλήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων εγκαταστάσεων του προϊόντος ORAMA ERP τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Σήμερα στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλές μεγάλες και μεσαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η εταιρία Q&R, είναι σήμερα μια από τις βασικότερες εταιρείες που αναλαμβάνουν την υλοποίησης έργων Πληροφορικής τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Τέλος, στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 50 μεγάλοι Οργανισμοί, υπουργεία και άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v