Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Νέα έργα σε Μάλτα και πΓΔΜ

Δύο νέα έργα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μάλτα και την πΓΔΜ ανέλαβε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, συνεχίζοντας να ενισχύει την δραστηριοποίηση της εκτός Ελλάδος. Αύξηση 30% στα κέρδη προ φόρων στο 9μηνο 2005.

Ευρωσύμβουλοι: Νέα έργα σε Μάλτα και πΓΔΜ
Δύο νέα έργα ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι στο εξωτερικό συνεχίζοντας να ενισχύει την δραστηριοποίηση της εκτός Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωσύμβουλοι σε συνεργασία με τις εταιρείες Ecorys (Επικεφαλής - Ολλανδία), Trademco (Ελλάς) και Medecology (Μάλτα), ανέλαβε το έργο της εκπόνησης των ”Μελετών Σκοπιμότητας και Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα υποδομών θαλάσσιων μεταφορών της Μάλτας”.

Σύμφωνα με σχετική ανκοίνωση, σκοπός του έργου είναι η προετοιμασία έργων υποδομής για τα λιμάνια της χώρας, ενώ ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 1.078.100 ευρώ.

Επίσης, η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της πΓΔΜ σε συνεργασία με τις εταιρείες Scanagri (Σουηδία) και NIRAS (Δανία).

Τονίζεται, σκοπός του έργου είναι να αναπτυχθεί μια στρατηγική σε εθνικό επίπεδο που θα στοχεύει στην οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη και θα βασίζεται στους στόχους και τις εισηγήσεις της Agenda 21.

Οπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.600.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του προέρχεται από τη Σουηδική Αναπτυξιακή Βοήθεια (SIDA).

Τέλος, αναφέρεται, πως σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου, στο εννιάμηνο της τρέχουσας χρήσης ο κύκλος εργασιών του ομίλου εμφάνισε μικρή κάμψη της τάξης του 3%, ενώ αρκετά ικανοποιητικά κινήθηκαν τα κέρδη προ φόρων καθώς ανήλθαν στις 505.000 ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 30% από τα αντίστοιχα του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v