Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτείται από την ΑΓΝΟ η Εβροφάρμα

Δεν θα υποβάλλει τελικώς δεσμευτική προσφορά η Εβροφάρμα ΑΒΕΕ για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΑΓΝΟ από την ΑΤΕ, ακθώς κρίνει πως η εξαγορά δεν θα εξυπηρετούσε τους στόχους της, ενώ οι όροι της πώλησης δεν διασφάλιζαν επαρκώς τα συμφέροντα της.

Παραιτείται από την ΑΓΝΟ η Εβροφάρμα
Το διοικητικό συμβούλιο της Βιομηχανίας Γάλακτος Εβροφάρμα ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι αποφάσισε να μην προβεί σε υποβολή Δεσμευτικής Προσφοράς για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας ΑΓΝΟ Βιομηχανία Γάλακτος Α.Ε. από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εταιρία έκρινε ότι, με βάση τα οικονομικά και λοιπά στοιχεία που τέθηκαν υπόψη των ελεγκτών της, η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτο της ΑΓΝΟ στην παρούσα στιγμή δεν εξυπηρετούσε τους στόχους και τον εν γένει σχεδιασμό της εταιρίας. Περαιτέρω οι όροι της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΑΓΝΟ από την ΑΤΕ δεν διασφάλιζαν επαρκώς τα συμφέροντα της εταιρίας και κατ΄ επέκταση τα συμφέροντα των μετόχων της.

Η εταιρία ανέκαθεν επεδίωκε, και εξακολουθεί να επιδιώκει, τη διαρκή ανάπτυξη και επέκταση του Ομίλου Εβροφάρμα, πάντοτε όμως με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με βασικό γνώμονα το συμφέρον των μετόχων της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v