Νέο λογισμικό για Μ.Μ.Ε από Q & R

Το έτοιμο πακέτο λογισμικού Εμπορικής και Οικονομικής διαχείρησης, Οrama Express, που απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Φθινοπώρου στην Ελληνική αγορά, η Quality & Reliability.

Νέο λογισμικό για Μ.Μ.Ε από Q & R
Eνα νέο λογισμικό θα προωθήσει στην αγορά η εταιρία Quality & Reliability, στις αρχές του Φθινοπώρου. Το προϊόν αυτό με την επωνυμία ORAMA Express, αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο χώρο των έτοιμων πακέτων λογισμικού Εμπορικής και Οικονομικής διαχείρισης, με κύρια χαρακτηριστικά, την ευκολία στην εγκατάσταση, την ταχύτητα στην παραμετροποίηση, την φιλικότητα στον χειρισμό, και την υψηλή αξιοπιστία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το λογισμικό απευθύνεται σε πρώτη φάση σε μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο νομό Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και στην Πελοπόννησο.

Το ORAMA Express αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς έχει αναπτυχθεί βασιζόμενο στην τεχνογνωσία και στην μεγάλη εμπειρία πάνω σε ERP Συστήματα που διαθέτει η Q&R από την πολύχρονη δραστηριοποίησή της στην αγορά των μεγάλων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το εν λόγω προϊόν είναι σύγχρονο, λειτουργεί και σε περιβάλλον web, παρέχει δυναμική on-line πληροφόρηση και είναι σταθερό και απόλυτα αξιόπιστο. Από τα ισχυρότερα επίσης χαρακτηριστικά του ORAMA Express είναι το πολύ χαμηλό κόστος αδειών χρήσης και υπηρεσιών εγκατάστασης που προβλέπεται ότι θα το κάνουν ιδιαίτερα προσιτό στις μικρές εταιρίες.

Η εταιρία Q&R, η οποία ανήκει στον όμιλο Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v