Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συμμετοχή της Ευρωσύμβουλοι σε εταιρία της i4G

Mε ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η υλοποίηση του έργου της Θερμοκοιτίδας i4G-Ευρωσύμβουλοι και τις αρχές του 2006 πραγματοποιήθηκε και η 5η συμμετοχή σε θερμοκοιτιζόμενη εταιρία, με ποσοστό 20%. Η συγκεκριμένη συμμετοχή αφορά της ”REFORM πληροφοριακά συστήματα ΑΕ”.

Νέα συμμετοχή της Ευρωσύμβουλοι σε εταιρία της i4G
Mε ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η υλοποίηση του έργου της Θερμοκοιτίδας i4G-Ευρωσύμβουλοι, του οποίου η υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου ανήλθε στο 80% με το κλείσιμο του 2005.

Η Θερμοκοιτίδα i4G αναμένεται να λειτουργήσει ως αυτόνομη δραστηριότητα της Ευρωσύμβουλοι μετά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος που χρηματοδοτείται από την ΓΓΕΤ, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις 30/06/2006.

Στις αρχές του 2006 πραγματοποιήθηκε και η 5η συμμετοχή σε θερμοκοιτιζόμενη εταιρία με ποσοστό 20%, με την οποία το σύνολο των επενδυμένων κεφαλαίων της i4G σε εγκατεστημένες επιχειρήσεις ανέρχονται σε 1.170.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 100% των διαθέσιμων κεφαλαίων για επενδύσεις.

Η συγκεκριμένη συμμετοχή αφορά στην ”REFORM πληροφοριακά συστήματα ΑΕ”, η οποία ιδρύθηκε το 2001 και διοικείται από τους κυρίους Δημήτρη Βίτη και Μενέλαο Παρδάλη.

Πιο συγκεκριμένα η ”REFORM πληροφοριακά συστήματα ΑΕ” παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε Πληροφορικά Συστήματα επιχειρήσεων και οργανισμών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Μέσα από σύγχρονες μεθόδους επίβλεψης και συντήρησης της μηχανογράφησης καθώς και εργαλεία όπως το Reform Customer Support Model δίνεται στον πελάτη μια σύγχρονη και δυναμική πλατφόρμα ανάπτυξης δημιουργώντας κέρδος για την επιχείρηση του.

Η ”REFORM πληροφοριακά συστήματα ΑΕ” από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει έντονη δραστηριότητα στον τομέα της παροχής πληροφοριακών συστημάτων, ενώ ο κύκλος εργασιών της εταιρίας προβλέπεται να ανέλθει στα 3.000.000 ευρώ για την υπερδωδεκάμηνη χρήση που λήγει στις 31.12.2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v