Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Διευκρινίσεις για μεγέθη 2005

Οι πλήρεις οικονομικές καταστάσεις 2005, τελούν σε στάδιο επεξεργασίας και θα δημοσιευθούν με βάση τα υπό του νόμου προβλεπόμενα επισημαίνει η διοίκηση της Flexopack, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του τύπου με τίτλο: ”Flexopack -Ικανοποίηση από τα αποτελέσματα”.

Flexopack: Διευκρινίσεις για μεγέθη 2005
Οι πλήρεις οικονομικές καταστάσεις, που αφορούν στη χρήση 2005, τελούν σε στάδιο επεξεργασίας και θα δημοσιευθούν με βάση τα υπό του νόμου προβλεπόμενα επισημαίνει η διοίκηση της Flexopack, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, με τίτλο: ”Flexopack -Ικανοποίηση από τα αποτελέσματα”.

Όπως τονίζεται από τη διοίκηση, με βάση την μέχρι σήμερα εικόνα η πορεία των οικονομικών μεγεθών της εταιρίας ήταν ικανοποιητική και κατά το 4ο τρίμηνο της χρήσεως 2005.

Πλην, όμως, τα αποτελέσματα και οι πλήρεις οικονομικές καταστάσεις (ενοποιημένες και μη), στις οποίες θα αποτυπωθούν με ακρίβεια τα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τελούν σε στάδιο επεξεργασίας και θα δημοσιευθούν με βάση τα υπό του νόμου προβλεπόμενα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταρτίσέως τους και την συνακόλουθη αναγκαία έγκρισή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v