Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Mέρισμα 0,047 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,047 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η γενική συνέλευση της Κυριακούλης Ναυτιλιακή. Δικαίωμα μερίσματος έχουν όσοι κατείχαν μετοχές ως τις 27 Ιουνίου και η πληρωμή του μερίσματος θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου.

Κυριακούλης: Mέρισμα 0,047 ευρώ ανά μετοχή
Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. ενέκρινε την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου για τη διανομή μερίσματος 0,047 ευρώ ανά μετοχή το οποίο είναι αυξημένο κατά 14,6 % σε σχέση με το μέρισμα που είχε διανεμηθεί πέρυσι.

Δικαιούχοι του μερίσματος, είναι όσοι ήταν μέτοχοι της εταιρίας κατά την 27η Ιουνίου 2002 (στη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑΑ). Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου 2002. .

Παράλληλα, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας η σύνθεση του οποίου εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση των μετόχων προστέθηκε ένα νέο μέλος που είναι ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Χ. Αγιακλόγλου.

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε., συμμετέχει σε ισχυρό επιχειρηματικό σχήμα για την ανάληψη του έργου της κατασκευής και της διαχείρισης των μαρίνων του Φλοίσβου, της Ζέας και του Αλίμου.

Τέλος, σημαντική αύξηση αναμένεται να παρουσιάσουν και φέτος τα οικονομικά αποτελέσματα της ”Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.” συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ”Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.” κ. Θεοφάνης Κυριακούλης κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρίας.

Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας παρουσίασαν πέρυσι αύξηση κατά 13% και ανήλθαν σε 1.797.350,28 ευρώ από 1.591.191,47 ευρώ το 2000. Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας εμφάνισε αύξηση κατά 13,7% και ανήλθε σε 4.109.997,66 ευρώ από 3.615.526,49 ευρώ το 2000. Όπως επισήμανε ο κ. Κυριακούλης η αύξηση της κερδοφορίας της εταιρίας όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου θα συνεχισθεί και στην φετινή οικονομική χρήση. Ηδη στο πρώτο τρίμηνο του έτους τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας παρουσίασαν αύξηση κατά 36,9% και ο κύκλος εργασιών κατά 82,6% σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη το ίδιο διάστημα του 2001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v