Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική:Διευκρινήσεις για περιουσιακά στοιχεία

Διευκρινήσεις για πώληση περιουσιακών στοιχείων, τη συμμετοχή στη ΓΕΦΥΡΑ και τη δραστηριότητα στη Ρουμανία, που πραγματοποιείται μέσω υποκαταστήματος και όχι θυγατρικής, παρείχε η Προοδευτική σε ανακοίνωση – απάντηση επιστολής του ΧΑ.

Προοδευτική:Διευκρινήσεις για περιουσιακά στοιχεία
Διευκρινήσεις για πώληση περιουσιακών στοιχείων και τη δραστηριότητα στη Ρουμανία παρείχε η Προοδευτική σε ανακοίνωση – απάντηση επιστολής του ΧΑ.

Ειδικότερα επισημαίνει ότι ως προς την πώληση κάποιων περιουσιακών στοιχείων που έγιναν, για μεν την πρώτη, στην οδό Μεσογείων, σε περιοχή εκτός σχεδίου πριν σχεδόν έξι χρόνια, έχει επανειλλημένα απαντήσει και στις Αρμόδιες Αρχές και στον Τύπο. Για δε την δεύτερη, την πρόσφατη πώληση αγροτεμαχίου στην περιοχή Αυλώνα Αττικής, έχει ενημερώσει δεόντως τις υπηρεσίες του ΧΑ, προσφάτως.

Ως προς το θέμα της πώλησης της συμμετοχής στη ΓΕΦΥΡΑ, όπως έχει ενημερώσει και τους μετόχους της εταιρείας στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την 22.12.2005, είναι μία υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συζητείται μέσα στα πλαίσια των εναλλακτικών λύσεων για την αναδιάρθρωση ή τη μείωση του χρέους της εταιρείας, επειδή οι Τράπεζες έχουν αυστηροποιήσει πάρα πολύ τους όρους αναδιάρθρωσης χρέους.

Οταν θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις θα υπάρξει άμεση ενημέρωση προς τις Αρμόδιες Αρχές, τους Μετόχους και τα ΜΜΕ.

Ως προς την δραστηριότητα στη Ρουμανία, αυτή συνεχίζεται μέσω του Υποκαταστήματός και όχι της Θυγατρικής Εταιρείας στη Ρουμανία, για αυτό άλλωστε το λόγο βρίσκεται και σε αδράνεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v