Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Εργο στη Κύπρο ύψους 545 χιλ. ευρώ

Το έργο του Τεχνικού Συμβούλου για την ”Ανάπτυξη Δικτύου Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης” του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 545.000 ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι: Εργο στη Κύπρο ύψους 545 χιλ. ευρώ
Το έργο του Τεχνικού Συμβούλου για την ”Ανάπτυξη Δικτύου Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης” του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 545.000 ευρώ, ενώ η ”Ευρωσύμβουλοι” είναι επικεφαλής εταίρος (leader) της Κοινοπραξίας με εταίρους τις G&D SOCIAL LAB LTD (Κύπρος) και ΑΚΜΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ελλάδα).



Επίσης, η ”Ευρωσύμβουλοι” ως επικεφαλής εταίρος στο πρόγραμμα RARE – Railroad Areas Reclaim έχει αναλάβει το συντονισμό, τη διαχείριση και υλοποίηση του έργου της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου μοντέλου Ισόρροπης Ανάπτυξης των περιοχών, γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, συνολικού προϋπολογισμού 889.000 ευρώ και εταίρους τους ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., ΟΣΕ Α.Ε., Ελλάδα, National Railways Company ”CFR” S.A., Ρουμανία, Urban Planning Institute of the Republic of Slovenia, Σλοβενία, City of Karlsruhe, Γερμανία, THEMA CONSULTNING S.R.O., Τσεχία.

Η ”Ευρωσύμβουλοι” έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του έργου αξιοποιώντας τόσο τις δυνατότητες της κοινοτικής πρωτοβουλίας Interreg III B CADSES-στην οποία ανήκει το πρόγραμμα-αλλά και την ιδιαίτερη εξειδίκευση και εμπειρία της στη διαχείριση διεθνικών και διακρατικών έργων.

Όσον αφορά την εξέλιξη των έργων της εταιρίας στο εξωτερικό, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο της ”Απελευθέρωσης της οικονομίας και απομάκρυνση των γραφειοκρατικών εμποδίων” στη Ρωσσία, το οποίο είχε αναλάβει η ”Ευρωσύμβουλοι” και αποσκοπούσε στον εκσυγχρονισμό των διοικητικών διαδικασιών που αφορούν τις σχέσεις κράτους - επιχειρήσεων στη Ρωσσία για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα.

Το έργο είχε προϋπολογισμό 2.790.000 ευρώ, ενώ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Βρετανική WYG International, τη Ρωσική Tezaurus και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δοκιμών και Πιστοποίησης (EOTC).

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε και το έργο της παροχής Τεχνικής Βοήθειας προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονοµίας της πΓΔΜ, για την ανάπτυξη των µικροµεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα, έργο το οποίο ανέλαßε και υλοποίησε µε επιτυχία η ”Ευρωσύμβουλοι” και χρηµατοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.000.000 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου υποστηρίχθηκαν και οι τοπικοί και περιφερειακοί φορείς προώθησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, βιομηχανικοί και επιχειρηματικοί σύνδεσμοι και ενώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v