Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Αγορά ιδίων μετοχών έως 10%

Στην αγορά ιδίων μετοχών έως 10% με ανώτατη τιμή τα 7 ευρώ και κατώτατη τα 2 ευρώ για χρονικό διάστημα 12 μηνών θα προχωρήσει η Μπήτρος Συμμετοχών, μετά από απόφαση της σημερινής γ.σ. Στις θετικές προοπτικές του κλάδου μετά τη διετή ύφεση αναφέρθηκε ο Π. Μπήτρος.

Μπήτρος: Αγορά ιδίων μετοχών έως 10%
Στην αγορά ιδίων μετοχών έως 10% με ανώτατη τιμή τα 7 ευρώ και κατώτατη τα 2 ευρώ για χρονικό διάστημα 12 μηνών θα προχωρήσει η Μπήτρος Συμμετοχών, μετά από απόφαση της σημερινής γ.σ.

Η γ.σ. εξέλεξε ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για νέα θητεία 3 ετών λόγω λήξης της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τους κάτωθι: Παναγιώτης Μπήτρος, Πελαγία Μπήτρου, Ιωάννης Μπήτρος ως εκτελεστικά μέλη, Κωνσταντίνος Καλαβρός, Κυριακή Παπαναστασίου ως μη εκτελεστικά μέλη, Γιώργος Μπήτρος και Νικόλαος Μπέης ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.



Μιλώντας προς τους μετόχους ο πρόεδρος της εταιρίας Π. Μπήτρος επεσήμανε ότι η ραγδαία βελτίωση των συνθηκών στη διεθνή αγορά χάλυβα, που παρατηρείται από τις αρχές του δευτέρου τριμήνου του τρέχοντος έτους, μας επιτρέπει σήμερα να διεξαγάγουμε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας σε κλίμα αισιοδοξίας και ευοίωνων προοπτικών.

Μετά από μία – περίπου διετή – περίοδο βαθιάς ύφεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι τιμές ορισμένων χαλυβουργικών προϊόντων κατρακύλησαν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, η διεθνής αγορά χάλυβα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας αναπτυξιακής φάσης, τόνισε ο κ. Μπήτρος, προσθέτοντας ότι βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο της τρέχουσας περιόδου είναι η ραγδαία ανάκαμψη των τιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v