Ανδρ. Παπαδόπουλος: Καταστροφή για τη χώρα το ενδεχόμενο εκλογών

«Δεν νομίζω ότι ήταν και πολύ επιτυχημένη αυτή η δήλωση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ σχετικά με όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.

  • Real.gr
Ανδρ. Παπαδόπουλος: Καταστροφή για τη χώρα το ενδεχόμενο εκλογών
«Νομίζω ότι θα ήταν καταστροφή κάτι τέτοιο. Το μόνο που δε χρειάζεται η χώρα είναι οι εκλογές ή ό,τι άλλο». Τάδε έφη Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε νέα εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι: «εμείς επιμένουμε ότι οι αλλαγές που προτείνει η τρόικα στα εργασιακά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τη δική μας πλευρά» και εξήγησε: «Ούτε μπλόφες κάνουμε, ούτε πόκα παίζουμε από την πρώτη στιγμή συμμετέχουμε με πολλή μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην κυβέρνηση αυτή όμως λέμε ότι σ’ αυτή τη στιγμή με δεδομένη και την ύφεση και την ανεργία της χώρας και επιπλέον κινούμενοι στο τρίπτυχο ότι ούτε αναδιαρθρώσεις είναι , ούτε προσφέρουν δημοσιονομικό όφελος και βεβαίως το ζήτημα της εσωτερικής αγοράς είναι δικό μας θέμα, λέμε ότι οι αλλαγές αυτές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».



Πρόσθεσε ότι: «Το καλύτερο δυνατό είναι να μείνουν τα εργασιακά έξω, είναι πολύ σκληρό το πακέτο των μέτρων, πολύ μεγάλο, το πιο επώδυνο που έχει λάβει η χώρα μας, άρα θα είναι καλό απ’ όλες τις απόψεις τα εργασιακά να μένουν απέξω».

Σχετικά με τα όσα είπε χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς απάντησε: «Δε θέλω να σχολιάσω τον υπουργό Οικονομικών, ωστόσο δε νομίζω ότι ήταν και πολύ πετυχημένη αυτή η δήλωση, δεν πάμε με συμπεριφορά να έρθει στη βουλή και ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v