Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Διαγωνισμός βιομηχανικού σχεδίου επίπλων

Τη διεξαγωγή για τρίτη χρονιά του Διεθνούς Διαγωνισμού Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων Γραφείου & Σπιτιού γνωστοποίησε η εταιρία Dromeas. Ο διαγωνισμός αυτός προκηρύσσεται κάθε δύο χρόνια και δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της σπουδαιότητας του βιομηχανικού σχεδιασμού προϊόντων.

Δρομέας: Διαγωνισμός βιομηχανικού σχεδίου επίπλων
Τη διεξαγωγή για τρίτη χρονιά του Διεθνούς Διαγωνισμού Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων Γραφείου & Σπιτιού γνωστοποίησε η εταιρία Dromeas.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός αυτός προκηρύσσεται κάθε δύο χρόνια και δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της σπουδαιότητας του βιομηχανικού σχεδιασμού προϊόντων, αλλά και της επιβράβευσης των δημιουργών για τη φαντασία και την πρωτοτυπία των ιδεών τους.

Η επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων συνέβαλε στην καθιερώση της εκδήλωσης ως θεσμού.

Ιδιαίτερα φέτος, ο αριθμός των συμμετοχών αυξήθηκε σημαντικά και οι 183 προτάσεις που παρουσιάστηκαν ήταν υψηλού επιπέδου. Οι νικητές κρίθηκαν από ειδικά διαμορφωμένη επιτροπή αξιολόγησης.

Η τελετή της απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα Μακεδονία του ξενοδοχείου Caravel. Η εκδήλωση απονομής τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν από το Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, κύριο Σπύρο Παπαδόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v