Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμανλής: ”Διάλογος, συνεννόηση, σύνθεση”

Με το τρίπτυχο ”διάλογος, συνεννόηση, σύνθεση”, αλλά και αποφασιστικότητα που δεν συμβιβάζεται με αναβολές, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, προδιέγραψε το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί η κυβερνητική πολιτική την νέα τετραετία.

Καραμανλής: ”Διάλογος, συνεννόηση, σύνθεση”
Με το τρίπτυχο ”διάλογος, συνεννόηση, σύνθεση”, αλλά και αποφασιστικότητα που δεν συμβιβάζεται με αναβολές, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, προδιέγραψε το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί η κυβερνητική πολιτική την νέα τετραετία, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι το προσεχές διάστημα θα τεθεί θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου και τόνισε ότι οι πολίτες έδωσαν στη ΝΔ ισχυρή εντολή για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων χωρίς καθυστερήσεις.

Ακόμη ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2008 θα ισχύσουν οι βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για αύξηση του ΕΚΑΣ, των συντάξεων του ΟΓΑ, την οικονομική εξίσωση του επιδόματος των τριτέκνων με τους πολυτέκνους, το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλών Δυνάμεων, την Εθνική Σύνταξη, την κατάργηση του φόρου ακινήτων για την πρώτη κατοικία και την κατάργηση του φόρου κληρονομιάς.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα αιτήματα της κοινωνίας συνδιαμορφώνουν το σχέδιο της κυβέρνησης και τόνισε ότι δεν συμβιβάζεται ”με τίποτα λιγότερο από αυτά που δεσμευθήκαμε προεκλογικά”.

* Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης βρίσκεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v