Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποβασταζόμενη η Χίλαρι Κλίντον λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Νέο βίντεο βάζει φωτιά στα σενάρια για την υγεία της.

  • Real.gr
Υποβασταζόμενη η Χίλαρι Κλίντον λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες!
Πολλά έχουν ακουστεί για την υγεία της και, παρά τις προσπάθειές της, η ίδια δεν έχει καταφέρει να διασκεδάσει τις ανησυχίες που έρχεται να αναζωπυρώσει νέο video όπου η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ περπατά υποβασταζόμενη!

Το βίντεο δείχνει μία Χίλαρι Κλίντον που δεν μπορεί να περπατήσει. Μια γυναίκα που χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Τη στιγμή έχει καταγράψει σε video και ανεβάσει στον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατεβαίνει από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρών 20.000 άνθρωποι και όπου στη σκηνή μαζί της βρέθηκε και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Φτάνοντας στο τέλος της σκάλας, η Χίλαρι φαίνεται ανήμπορη να περπατήσει. Ο Μπιλ Κλίντον την πιάνει από τη μέση και τη βοηθά να κάνει τα λίγα μέτρα που χωρίζουν τη σκάλα από το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Το βήμα της είναι αργό και ασταθές. Μοιάζει να παραπαίει. Είναι η εικόνα της γυναίκας που θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και η 45η στην ιστορία της χώρας.

Μετά τη Φιλαδέλφεια και παρά την εικόνα αυτή, η Κλίντον βρέθηκε και στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Jon Bon Jovi (ξανά).
 
Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει αναδειχθεί σε πολιτεία "κλειδί" στη μάχη Κλίντον - Τραμπ για το Οβάλ Γραφείο. Αν η Κλίντον επικρατήσει εκεί, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δεν θα έχει καμία τύχη. Και αυτή, εν πολλοίς, εξαρτάται από τα αποτελέσματα στη Φλόριντα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα και το Οχάιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v