Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Θεοδωράκης για εκλογή Τραμπ: «Η θέση μας δυσκολεύει»

Σχολιάζοντας την εκλογή Τραμπ, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ρ/σ «Βήμα Fm», είπε: «Είναι και λίγο υπερφίαλο να πιστεύει κανείς ότι αν έβγαινε η Κλίντον, όλα αυτά τα πράγματα θα ήταν ιδανικά για τη χώρα μας. Τα προβλήματα της χώρας μας είναι δικά μας, είναι δομικά και αφορούν το ελληνικό πολιτικό σύστημα».

Στ. Θεοδωράκης για εκλογή Τραμπ: «Η θέση μας δυσκολεύει»
Σχολιάζοντας την εκλογή Τραμπ, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ρ/σ «Βήμα Fm», είπε: «Είναι και λίγο υπερφίαλο να πιστεύει κανείς ότι αν έβγαινε η Κλίντον, όλα αυτά τα πράγματα θα ήταν ιδανικά για τη χώρα μας. Τα προβλήματα της χώρας μας είναι δικά μας, είναι δομικά και αφορούν το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Προφανώς όμως, η θέση μας δυσκολεύει, γιατί έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο, ο οποίος δυο τρεις φορές που έχει αναφερθεί στην Ελλάδα, έχει αναφερθεί απαξιωτικά και προφανώς αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως ότι θα προσπαθήσει το Ρεπουμπλικανικό σύστημα να ισορροπήσει τα πράγματα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Θα δυσκολευτεί λίγο η χώρα μας τώρα και στην υπόθεση του χρέους.

Τώρα η Αμερική του Τραμπ νομίζω ότι απέχει από αυτή την κουβέντα», είπε ο κ. Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι θα είναι πιο δύσκολη η επίλυση του χρέους μετά την εκλογή Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v