Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν.Τόσκας κατά Φίλη: Λάθος κάποιοι να μειώνουν τις επιτυχίες της κυβέρνησης

Σε έμμεση αποδοκιμασία της κριτικής Φίλη προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

  • Real.gr
Ν.Τόσκας κατά Φίλη: Λάθος κάποιοι να μειώνουν τις επιτυχίες της κυβέρνησης

Σε έμμεση αποδοκιμασία της κριτικής Φίλη προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξέφρασε -χωρίς να κάνει ονομαστική αναφορά στον πρώην υπουργό Παιδείας- τη δυσφορία του για τις αιχμές του Νίκου Φίλη, προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

«Αν κάποιοι θέλουν να μειώνουν τις μεγάλες επιτυχίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, αυτό είναι λανθασμένη εκτίμηση» είπε ο Νίκος Τόσκας και τόνισε ότι «στη μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες, αλλά η συνισταμένη πιστεύω ότι οδηγεί σε σωστή κατεύθυνση. Η κυβέρνηση πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης φαίνεται ότι θα είναι θετικό και θα σταθεροποιηθεί η χώρα».


Real.gr Νίκος Τόσκας ΣΚΑΙ από realmedialive

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά το Β.Σόιμπλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικρότησε την στάση του Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι «ο Σόιμπλε εκφράζει τους πιο συντηρητικούς και νεοφιλελεύθερους κύκλους στην Ευρώπη». Επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα από τους πιο θερμούς συμμάχους του γερμανού υπουργού Οικονομικών.

Εμφανίστηκε θετικός για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την επιτυχή κατάληξη της αξιολόγησης.

Στην ίδια συνέντευξη ο Νίκος Τόσκας περιέγραψε τις αρμοδιότητες του τοπικού αστυνομικού που θα συμβάλλει στη διευκόλυνση υποθέσεων κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Όπως είπε ο Νίκος Τόσκας ο τοπικός αστυνομικός θα κάνει βεβαιώσεις εγγράφων, απλές γραφειοκρατικές εργασίες και επιπλέον θα συνδράμει και τις δημοτικές αρχές, δεν θα κάνει όμως επιτήρηση και περιπολίες. Το μέτρο θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε 27 περιοχές της χώρας και ανάλογα με τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση, μπορεί και να επεκταθεί και σε άλλες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v