Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δούρου και Ψινάκης πήραν προθεσμία για να δώσουν εξηγήσεις για το Μάτι

Η πλειοψηφία των κληθέντων δεν εμφανίστηκε ενώπιων των εισαγγελέων αλλά επέλεξε να ζητήσει και να λάβει προθεσμίες μέσω δικηγόρων.

Δούρου και Ψινάκης πήραν προθεσμία για να δώσουν εξηγήσεις για το Μάτι

Προθεσμίες λαμβάνουν από την εισαγγελία οι ύποπτοι οι οποίοι έχουν κληθεί να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Κάποιοι εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως ενώπιον του εισαγγελέα ενώ η πλειοψηφία επέλεξε να ζητήσει και να λάβει προθεσμίες μέσω των δικηγόρων τους.

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έλαβε προθεσμία για τις 8 Νοεμβρίου μέσω του συνηγόρου της ενώ ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τις 7 Νοεμβρίου. Ο συνήγορος του Αλ. Λυκουρέζος δήλωσε: «Είναι πολύ πρόωρο να κάνει κανείς μία δήλωση για την υπόθεση. Θα λάβουμε τη δικογραφία, θα τη μελετήσουμε και θα τη αξιολογήσουμε. Καμιά θέση δεν διατυπώνεται, αν δεν μελετηθεί πρώτα το υλικό της δικογραφίας».

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πικερμίου-Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε: «Αισθανόμαστε ότι κάναμε ότι έπρεπε. Να κάνουμε πριν και μετά την πυρκαγιά. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στη δικαιοσύνη ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v