Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: H λύση Orama ERP στην εταιρία Univel

Το πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability, επέλεξε η UNIVEL Ltd., εταιρία κατασκευής εφεδρικού φωτισμού ασφαλείας και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Q&R: H λύση Orama ERP  στην εταιρία Univel
Το πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability, επέλεξε η UNIVEL Ltd, εταιρία κατασκευής εφεδρικού φωτισμού ασφαλείας και συστημάτων πυρανίχνευσης.

Η UNIVEL δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια ενώ χιλιάδες χρήστες έχουν εμπιστευθεί την προσωπική τους ασφάλεια και την περιουσία τους, στα προϊόντα της.



Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η UNIVEL θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού Orama ERP που περιλαμβάνουν: Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Αποθεμάτων (Κύκλωμα Αποθήκης), Διαχείριση Αγορών (Εγχώριες και Κύκλωμα Εισαγωγών), Διαχείριση Προμηθευτών, Διαχείριση Παγίων, Διαχείριση Εισπράξεων και όλο το κύκλωμα Πωλήσεων, καθώς και τα κυκλώματα του Management Resource Planning II (MRP II), της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Σημειώνεται, ότι με το νέο πληροφορικό σύστημα, η UNIVEL αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό την ανοδική πορεία που διαγράφει στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρία Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v