Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετοιμάζει νέα πρόταση ο Νίμιτς

Έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση για την ονομασία της FYROM, εμφανίζεται ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, εν όψει της συνάντησης με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη. Κοινή γραμμή θα αναζητήσουν τη Δευτέρα οι πολιτικοί αρχηγοί στη FYROM, παρουσία του προέδρου της χώρας Μπράνκο Τσερβένκοφσκι. Ωστόσο, πλήρης διάσταση απόψεων αναφορικά με την προσέγγιση τη

  • Ant1
Ετοιμάζει νέα πρόταση ο Νίμιτς

Έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση για την ονομασία της FYROM, εμφανίζεται ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, εν όψει της συνάντησης με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

Κοινή γραμμή θα αναζητήσουν τη Δευτέρα οι πολιτικοί αρχηγοί στη FYROM, παρουσία του προέδρου της χώρας Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Ωστόσο, πλήρης διάσταση απόψεων αναφορικά με την προσέγγιση της εκκρεμότητας της ονομασίας, μεταξύ του προέδρου της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι και του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, διαπιστώθηκε μετά τη συνάντηση των δύο, το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας στα Σκόπια.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γκρούεφσκι εμμένει στη λύση της διπλής ονομασίας για την ΠΓΔΜ, εν όψει και του νέου γύρου διαπραγματεύσεων, στις 7 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v