Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επαφές για τον διάλογο για την Παιδεία

Σειρά συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς έχει ξεκινήσει η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ενόψει της λειτουργίας της Εθνικής Διακομματικής Επιτροπής για την Παιδεία. Σήμερα, η υπουργός είχε συνάντηση με την γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, και έπειτα με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων. Μετά την συνεργασία με την κα Παπαρήγα, η υπουργός Παιδείας, δήλωσε πως ενημέρωσε την γγ

  • Ant1
Επαφές για τον διάλογο για την Παιδεία

Σειρά συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς έχει ξεκινήσει η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ενόψει της λειτουργίας της Εθνικής Διακομματικής Επιτροπής για την Παιδεία.

Σήμερα, η υπουργός είχε συνάντηση με την γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, και έπειτα με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων.

Μετά την συνεργασία με την κα Παπαρήγα, η υπουργός Παιδείας, δήλωσε πως ενημέρωσε την γγ του ΚΚΕ για την προσπάθεια για την καλή λειτουργία των σχολείων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να γίνουν υπερβάσεις στον χώρο της Παιδείας.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συνεργασία, ώστε ο διάλογος για την Παιδεία, να γίνει με τρόπο που να μην αποβεί σε βάρος της λειτουργίας των σχολείων, των Ανώτατων Ιδρυμάτων και τελικά σε βάρος της γνώσης των παιδιών μας», είπε η κα Διαμαντοπούλου.

Ακόμη, η υπουργός ενημέρωσε την εκτελεστική γραμματεία των Ο-Π, για την έναρξη του διαλόγου και τις διαδικασίες του επόμενου τριμήνου, όπως και για τους άξονες για το περιεχόμενο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η συναίνεση στην Παιδεία είναι το «κλειδί» για τη νέα εποχή, υπογράμμισε η κα Διαμαντοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v