
Κάλεσμα στους πολίτες να πουν «όχι στο μνημόνιο» απηύθυνε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στα Γιάννενα, όπου μίλησαν και οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια της Ηπείρου Γιάννης Παπαδημητρίου και για τον Δήμο Ιωαννίνων Χρήστος Μαντάς.
Ο Κ. Τσίπρας εστίασε στην οικονομική κρίση και το μνημόνιο και είπε: «Το Μνημόνιο δεν ήλθε για να σωθεί η ελληνική οικονομία από την χρεοκοπία, αλλά για να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές. Είχαν πειστεί τότε οι περισσότεροι ότι είναι μονόδρομος η επιλογή. Τώρα τα νούμερα λένε άλλα. Με 110% χρέος μπήκαμε στο μνημόνιο, με 150% χρέος θα βγούμε από αυτό. Πού είναι λοιπόν η σωτηρία της ελληνικής οικονομίας; Οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι ο στόχος…».
Καλούμε τους πολίτες στις 7 του Νοέμβρη να πουν «όχι στο μνημόνιο» και να βάλουν τις βάσεις ώστε να απεμπλακούμε από την πολιτική και οικονομική ομηρία, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.