Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της CPI στην έκθεση Infosystem 7-10/10

Στην έκθεση Infosystem, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2004, θα συμμετάσχει η CPI, με κυρίαρχα τα προϊόντα της Sharp, που είναι η πιο πρόσφατη σημαντική συνεργασία της.

Συμμετοχή της CPI στην έκθεση  Infosystem 7-10/10
Στην έκθεση Infosystem, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2004, θα συμμετάσχει η CPI, με κυρίαρχα τα προϊόντα της Sharp, που είναι η πιο πρόσφατη σημαντική συνεργασία της.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της CPI, πως από την 1η Σεπτεμβρίου, τα προϊόντα της Sharp του κλάδου Information Systems Products, τα εισάγει και τα υποστηρίζει η CPI, με το άρτιο δίκτυο συνεργατών που διαθέτει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναφέρεται, πως τα προϊόντα αυτά αφορούν στις κατηγορίες Ψηφιακών φωτοαντιγραφικών, Πολυμηχανημάτων, Φαξ, Projectors και Αριθμομηχανών.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης εφαρμογές τιμολόγησης σε μονόχρωμους και έγχρωμους laser/led εκτυπωτές της ΟΚΙ, καθώς και η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίων από λευκές σελίδες, χρησιμοποιώντας ένα φορολογικό μηχανισμό και έχοντας αποθηκευμένη την φόρμα, στην μνήμη του εκτυπωτή, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά την παραγωγή όλων των εντύπων μιας επιχείρησης, από ένα μόνο εκτυπωτή.

Ταυτόχρονα, τονίζεται, πως τα συστήματα POS (point of sales) της Psiflex, με τους φορολογικούς εκτυπωτές και τα παρεκλόμενά τους, θα προσελκύσουν όλους τους επαγγελματίες και κυρίως εκείνους του κλάδου της εστίασης και της εντατικής λιανικής, αφού θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους.

Οι οθόνες της Viewsonic θα εντυπωσιάσουν και πάλι τους επισκέπτες με τα καταπληκτικά και ζωντανά χρώματά τους, με τις νέες τεχνολογίες και με το μοντέρνο design τους.

Επίσης οι νέοι projectors της Viewsonic με το απίστευτα μικρό τους μέγεθος και την ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητά τους, αναμένεται να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται, πως τα νέα gadgets της Mustek με τις καταπληκτικές νέες τεχνολογίες, οι ψηφιακές βιντεοκάμερες, οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τα φορητά DVD players με ενσωματωμένο tv-tuner και τα Media centers, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων, αφού έχουν μπει πια στην ζωή μας.

Επίσης, οι νέες οθόνες της Belinea με την πολιτική zero pixels, είναι σημαντικά εργαλεία για τον απαιτητικό χρήστη.

Τονίζεται ακόμη, πως τα δικτυακά προϊόντα της SMC, με τις προηγμένες τεχνολογίες και τις δελεαστικές λύσεις που προσφέρουν για την σημαντική διευκόλυνση της μεταφοράς δεδομένων, σίγουρα θα αποτελέσουν αντικείμενο ειδικού ενδιαφέροντος.

Το ίδιο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν και τα UPS της Metasystem με τις εξειδικευμένες εφαρμογές τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v