Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: 1o Forum συμπληρωμάτων διατροφής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Forum Συμπληρωμάτων Διατροφής για τα μέλη του δικτύου Pharma PLUS στο Πόρτο Χέλι για τη Ν. Ελλάδα, και στη Χαλκιδική για τη Β. Ελλάδα, με τη συμμετοχή 115 συνέδρων – μελών του δικτύου.

Lavipharm: 1o Forum συμπληρωμάτων διατροφής
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Forum Συμπληρωμάτων Διατροφής για τα μέλη του δικτύου Pharma PLUS στο Πόρτο Χέλι για τη Νότια Ελλάδα, και στη Χαλκιδική για τη Βόρεια Ελλάδα, με τη συμμετοχή 115 συνέδρων – μελών του δικτύου.

Αυτή τη φορά, τα συνέδρια Βορείου και Νοτίου Ελλάδας απόκτησαν τελείως διαφορετικό ύφος, αφού φιλοξένησαν εκθεσιακά περίπτερα για την προβολή των χορηγών, όπως οι: Exelixis Diagnostics, In Touch Health, Iso Plus, Pharma Center και Sarantis. Έτσι, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν άμεσα και αναλυτικά για τα συμπληρώματα διατροφής των εταιρειών που υποστήριξαν τη νέα αυτή δράση της Pharma PLUS.
 
Οι εταιρείες πληροφόρησαν τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς φαρμακείων για τα προϊόντα τους με στόχο πάντα την πληρέστερη ενημέρωση που οδηγεί στην ενίσχυση των πωλήσεων, άρα και του κύκλου εργασιών των φαρμακείων.

Στόχος του 1ου Forum Συμπληρωμάτων Διατροφής της Pharma PLUS ήταν να ενημερώσει έγκυρα και αποτελεσματικά τα μέλη του δικτύου με προσανατολισμό την ανάπτυξη, την ευημερία και τη διαμόρφωση ενός ισχυρού δικτύου φαρμακείων. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Forum παρουσιάστηκαν οι νέες ενέργειες μάρκετινγκ της Pharma PLUS για το 2011, καθώς και οι εξελίξεις αναφορικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Γενικός Διευθυντής της Pharma PLUS, κ. Στέλιος Μουσαμάς: «Η ανασφάλεια που έχουν επιφέρει οι εξελίξεις στη χώρα μας επηρεάζει σίγουρα και τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων. Η Pharma PLUS, εδώ και 10 χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι πρωτοπόρος και βρίσκεται δίπλα στο φαρμακοποιό βοηθώντας τον να ενισχύσει την επιχειρηματική του εικόνα.

Η ομαδικότητα, οι κοινές αποφάσεις και η καινοτομία που προσφέρει η Pharma PLUS, συνεισφέρουν ουσιαστικά, ώστε όλα τα μέλη του δικτύου να συνεχίσουν την αναπτυξιακή τους πορεία. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται κάθε χρόνο κι από τα οικονομικά αποτελέσματα των φαρμακείων του δικτύου που είναι μακράν καλύτερα από το σύνολο της αγοράς. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι το πρώτο τρίμηνο του 2011 τα συμπληρώματα διατροφής παρουσίασαν αύξηση στα φαρμακεία Pharma PLUS κατά 4,1%».

Η Pharma PLUS, με σεβασμό στο λειτούργημα του φαρμακοποιού, συνδράμει στη διαμόρφωση της εικόνας των μελών της, ώστε να αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών για τις αγορές τους σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v