Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΚ: Υπογράφει ο Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας θα είναι φέτος ο πρώτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση αγόρασε τον 32χρονο διεθνή τερματοφύλακα από τους «Φαίακες» και ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ κατέβαλε στον ΑΟΚ το ποσό των 50.000 ευρώ, κάλυψε περίπου 47.000 που οφείλονταν στον παίκτη, ενώ ορίστηκε να γίνει και ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων τον Αύγουστο,

  • Ant1
ΑΕΚ: Υπογράφει ο Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας θα είναι φέτος ο πρώτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση αγόρασε τον 32χρονο διεθνή τερματοφύλακα από τους «Φαίακες» και ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ κατέβαλε στον ΑΟΚ το ποσό των 50.000 ευρώ, κάλυψε περίπου 47.000 που οφείλονταν στον παίκτη, ενώ ορίστηκε να γίνει και ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων τον Αύγουστο, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ομάδα του Ιονίου. Όσον αφορά στον ίδιο τον Κωνσταντόπουλο, όπως έχει διαρρεύσει, η αμοιβή του θα κινηθεί στα 170.000 ευρώ το χρόνο.

Στα αγωνιστικά, η Ένωση αναμένεται σήμερα να έχει την πρώτη της συγκέντρωση και προπόνηση στα Σπάτα στο φόντο της συνάντησης που είχε την Τρίτη με τον Μανόλο Χιμένεθ, το Βασίλη Δημητριάδη και τον Άρναρ Γκρέταρσον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης. Η συζήτηση που είχαν κινήθηκε γύρω από τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ στο μεταγραφικό πεδίο, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πιθανότατα το νέο δανεισμό του Μίτσελ από τη Μπέρμιγχαμ, αλλά και την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του 22χρονου Ισλανδού αμυντικού Έλφαρ Χέλγκασον μέχρι το 2014, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 16χρονος Ταξιάρχης Φούντας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο