Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ένα κοσμηματοπωλείο στην Αργυρούπολη, ήταν αυτή τη φορά στόχος ληστών, οι οποίοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες χρησιμοποίησαν, συνολικά, τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, τέσσερις άγνωστοι έκλεισαν αρχικά το δρόμο με ένα κλεμμένο φορτηγάκι κι έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος με άλλο κλεμμένο ΙΧ.

  • Ant1
Νέα ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ένα κοσμηματοπωλείο στην Αργυρούπολη, ήταν αυτή τη φορά στόχος ληστών, οι οποίοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν, συνολικά, τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, τέσσερις άγνωστοι έκλεισαν αρχικά το δρόμο με ένα κλεμμένο φορτηγάκι κι έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος με άλλο κλεμμένο ΙΧ.

Στη συνέχεια, άδειασαν τις προθήκες του καταστήματος, και ακολούθως επιχείρησαν να διαφύγουν με τρίτο αυτοκίνητο.

Για κακή τους τύχη όμως το συγκεκριμένο ΙΧ δεν έπαιρνε μπροστά κι έτσι οι δράστες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν και τέταρτο κλεμμένο όχημα για τη διαφυγή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο