
Η Ελλάδα μπορεί να ενδυναμώσει τον αγώνα της να εξέλθει της κρίσης εφόσον λάβει την πολιτική απόφαση να προσελκύσει ξένους επενδυτές που θα δώσουν ορμή στην επανεκκίνηση της οικονομίας.
Είναι η βασική πεποίθηση του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιληναίου που ανέλυσε το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας αλλά και τις αισιοδοξίες προοπτικές της σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Bloomberg.
Η ελκυστικότητα των μετοχών της Μυτιληναίος Α.Ε. είναι δείγμα, σύμφωνα πάντα με τον επιχειρηματία, ότι όταν η ελληνική οικονομία στηρίζεται σε δυνάμεις με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα δεν τρομάζει, αλλά αντίθετα, στηρίζεται από την διεθνή αγορά.
Η συνέντευξη του Ευάγγελου Μυτιληναίου μεταδόθηκε σε ώρα υψηλής τηλεθέασης στο πλαίσιο της δημοφιλούς εκπομπής με τον τίτλο «Η τελευταία λέξη».