
Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση της εθνικής ομάδας στο Euro 2012 δεν έχουν ακόμη κοπάσει. Ωστόσο, οι Έλληνες φίλαθλοι καλούνται πολύ γρήγορα να προσγειωθούν στη γκρίζα πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκα, με τη διεξαγωγή μίας ακόμη λειψής αγωνιστικής, αφού η εύρεση της 15ης και 16ης ομάδας παραμένει γρίφος για δυνατούς λύτες.
Το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο Ολυμπιακό στάδιο, όπου η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην παλιά φρουρά, δίνοντας θέση βασικού στους Γεωργέα και Λυμπερόπουλο, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Τραϊανός Δέλλας θα δώσει το παρών το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Στην αντίπερα όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως προτιμά τον Μανιάτη αντί του Μοδέστο για να αναπληρώσει το κενό του τραυματία Τοροσίδη στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, ωστόσο τον προβληματίζει ο βαθμός ετοιμότητας του Έλληνα ακραίου αμυντικού. Ο Μοντέστο διεκδικεί και τη θέση του Φέισα αντί του Μακούν.