Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ - Παπανδρέου

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και του εξέφρασε τον «σεβασμό» της για την απόφασή του να παραιτηθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Βερολίνο. «Η καγκελάριος εξέφρασε τον σεβασμό της για την απόφαση του πρωθυπουργού», να αποχωρήσει από την εξουσία για να διευκολύνει την έξοδο της χώρας του από την κρίση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ στη διάρκε

  • Ant1
Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ - Παπανδρέου

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και του εξέφρασε τον «σεβασμό» της για την απόφασή του να παραιτηθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Βερολίνο.

«Η καγκελάριος εξέφρασε τον σεβασμό της για την απόφαση του πρωθυπουργού», να αποχωρήσει από την εξουσία για να διευκολύνει την έξοδο της χώρας του από την κρίση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ στη διάρκεια τακτικής συνέντευξης Τύπου.

«Η καγκελάριος εκτιμά πολύ αυτό που κατάφερε ο Γιώργος Παπανδρέου. Με θάρρος και τη δύναμη των πεποιθήσεών του, έβαλε τη χώρα στον σωστό δρόμο και κατάφερε να ξεπεράσει πολυάριθμα εμπόδια», συνέχισε ο Ζάιμπερτ.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μεγάλες μεταρρυθμίσεις και σημαντικά μέτρα εξοικονόμησης χρημάτων. Είναι ένας δύσκολος δρόμος (...) όμως είναι επίσης ένας δρόμος αναπόφευκτος», υπογράμμισε η Μέρκελ κατά την τηλεφωνική συνομιλία της με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Οι δύο συμφώνησαν στο ότι η απόλυτη προτεραιότητα της μεταβατικής κυβέρνησης θα είναι να εφαρμόσει πλήρως όλες τις ευρωπαϊκές αποφάσεις», πριν από τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, δήλωσε ο Ζάιμπερτ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο