Smart Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στα Σπάτα

Η Reds ανακοινώνει ότι το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο της ανατολικής Αττικής, το smart park, διοργανώνει το εκτενέστερο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Smart Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στα Σπάτα
Η Reds ανακοινώνει ότι το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο της ανατολικής Αττικής, το smart park, διοργανώνει το εκτενέστερο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την ομάδα παιδαγωγών του Παιχνιδαγωγείου, το Smart Park φοράει τα εορταστικά του και διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για τους μικρούς του φίλους, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια, από την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου έως και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όλες οι δραστηριότητες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν ψυχαγωγία αλλά και παιχνίδι στα παιδιά. Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

Μπες στον ρυθμό παίζοντας με ντραμς:
οι ντράμερς δίνουν τον τόνο και τα παιδιά θα δοκιμάζουν ήχους και ρυθμούς. Όλοι μαζί κάνουν jamming με αληθινά και πρωτότυπα ντραμς.

Η φωνή του ξωτικού: τα παιδιά θα διασκεδάσουν προσπαθώντας να μιμηθούν τις φωνές των ξωτικών και μαζί θα τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
 
Εργαστήρι παραγωγής ήχων: τα παιδιά θα ζωγραφίζουν ήχους, θα κατασκευάζουν περίεργα μουσικά όργανα και θα ζωντανεύουν διαδραστικά την αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών.

Τα ξωτικά προετοιμάζονται για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς: οι μικροί φίλοι του Smart Park θα συμμετέχουν σε πέντε κεφάτες δραστηριότητες και θα βηματίζουν σαν τους τάρανδους, θα ντύνονται αι Βασίληδες, θα περπατούν μαζί του, θα παίζουν γκολφ με τους καρπούς του δάσους και θα ψαρεύουν χιονονιφάδες πριν λιώσουν.

Κίνηση και χορός: γεμάτες ζωντάνια δραστηριότητες που θα συνδυάζουν την κίνηση, τον χορό και το παιχνίδι. Μαγική Ελιά: στη καρδιά του Smart Park η μαγική Ελιά θα γεμίζει με εκπλήξεις τα παιδιά.

Παράλληλα με τις παιδικές δραστηριότητες, όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Smart Park θα απολαύσουν την συναυλία του συγκροτήματος SAL.A.TA band και θα μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας και της φιλαρμονικής του δήμου Σπάτων Αρτέμιδος.

Οι παραπάνω δραστηριότητες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν στο Smart Park για όλα τα παιδιά την ώρα που η υπόλοιπη οικογένεια θα μπορεί να χαίρεται τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανεμπορίου στη χώρα μας και τις νέες εμπορικές συμφωνίες.

Οι 8 νέες συμφωνίες αφορούν στις εταιρίες Octopus – Ι. & Χ. Τσιρώνης ΕΠΕ (Octopus Gift Shop), Βασιλική Σμίλκου & Σια ΟΕ (Domus Homus Home Collection), Βασίλειος Σταθόπουλος και ΣΙΑ Ετερόρρυθμος Εταιρεία -XL Closet Γυναικείο Ένδυμα (Vertice), Εταιρεία Παιδικών Ενδυμάτων Ανώνυμη Εταιρεία (ALOUETTE), Εκμετάλλευση Περιπτέρων & Καταστημάτων Ψιλικών ΙΝΚΑΤ ΑΕ (Kiosky’s) και Βασίλειος Γαϊτανής (Φαρμακείο). Στο χώρο της εστίασης (Σουblike – Ταχυφαγείο Ελλήνων) και (Ελλάς Μέλαθρον Καφέ Αρώματα) από την ομάδα της ΑΝΕΛΠΑ ΑΕ και των Π. Παπανικολάου και Ι. Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμφωνίες αυτές προστίθενται στις σημαντικές συμφωνίες με μεγάλα ονόματα του λιανεμπορίου που ήδη λειτουργούν στο εμπορικό πάρκο όπως: Carrefour, Jumbo, Κωτσόβολος (Dixons), Hondos Center, Intersport, Village Playland, Mamas & Papas, Celestino, Jools, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Wind, Mark Aalen, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Cook Shop και για την Β’ Φάση Village Cinemas Complex και Praktiker.

Το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή "Γυαλού" του Δήμου Σπάτων, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα, είναι όμορο με το McΑrthurGlen Designer Outlet Athens και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μαζί με το McArthurGlen Designer Outlet Athens, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο εμπορικό πόλο στην Ελλάδα, συνολικής επιφάνειας εντός συντελεστή δόμησης που πλησιάζει τα 80.000 τ.μ. περίπου.

Ημερομηνίες και ωράριο δραστηριοτήτων:
Παρασκευή 9/12 15.30-18.30
Σάββατο 10/12 11.00-19.00
Παρασκευή 16/12 15.30-18.30
Σάββατο 17/12 11.00-19.00
Κυριακή 18/12 11.00-17.00
Παρασκευή 23/12 15.30-18.30
Σάββατο 24/12 11.00-19.00
Τρίτη 27/12 11.30-13.30
Τετάρτη 28/12 11.30-13.30
Πέμπτη 29/12 11.30-13.30
Παρασκευή 30/12 11.30-13.30
Σάββατο 31/12 11.00-19.00

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v