Περιοδία Καμμένου στα Δωδεκάνησα

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος επισκέπτεται την Κυριακή 29 Απριλίου την Κάλυμνο, την Κω, τη Νίσυρο και τη Ρόδο.

Περιοδία Καμμένου στα Δωδεκάνησα
Ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος επισκέπτεται Κυριακή 29 Απριλίου την Κάλυμνο, την Κω, τη Νίσυρο και τη Ρόδο.

Στην Κω έκανε στους δημοσιογράφους την ακόλουθη δήλωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία μας από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελλόριζο είμαστε σήμερα στα Δωδεκάνησα. Στα Δωδεκάνησα που για μας αποτελούν μια προτεραιότητα.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και υπερήφανος ως Δωδεκανήσιος (από τη Νίσυρο λόγω της μητέρας του).

Το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει ιδιαίτερες προβλέψεις που αφορούν την ακριτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τη νησιωτική.

Η θεσμοθέτηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επαναφέρουν για τα Δωδεκάνησα και η έδρα όλων των εταιρειών-τα αρχεία των εταιρειών που θα φυλάσσονται στο σύμπλεγμα της Μεγίστης- είναι ένα σαφές μήνυμα ότι μέσα από την ανάπτυξη προασπίζουμε τα σύνορά μας, εγκρίνουμε και διασφαλίζουμε την ανάπτυξη των νησιών μας.

Κάθε επιχείρηση, κάθε εταιρία από αυτές που προανέφερα, που θα μεταφέρει την έδρα της στα Δωδεκάνησα αλλά και στα νησιά του Αιγαίου και στα μικρονήσια και στον Έβρο και σε όλη την παραμεθόριο Ελλάδα, θα έχει ειδικό φορολογικό καθεστώς με την προϋπόθεση ότι θα είναι για δέκα χρόνια εκεί και ότι το 50% του προσωπικού θα προέρχεται από τα νησιά.

Δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε να ερημώσουν τα νησιά μας.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε πρώτη προτεραιότητα στα νησιά του Αιγαίου και στην ακριτική Ελλάδα".

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία με ποιο κόμμα θα συνεργαστουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απάντησε:

"Κατ' αρχάς το Σύνταγμα της Ελλάδος λύνει τα ψευτοδιλήμματα.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη στιγμή που θα πάρουμε τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας το οποίο ήδη έχει περάσει από τη διαβούλευση από τον ελληνικό λαό και είναι απόλυτα σαφές. Δεν αυτοσχεδιάζουμε σε τίποτε. Είναι αναρτημένο στο www.anexartitoiellines.gr.

Θα το καταθέσουμε στη Βουλή των Ελλήνων και θα ζητήσουμε από τους Έλληνες βουλευτές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, την ψήφο εμπιστοσύνης. Είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v