Eνημερωτική ημερίδα από την Q&R

Την πρώτη ενημερωτική ημερίδα για το 2002, θα πραγματοποιήσει η Quality & Reliability στα γραφεία της, στις 5/6/2002. Τα θέματα που θα συζητηθούν, θα αφορούν την εταιρική της ταυτότητα καθώς και τους μελλοντικούς της στόχους.

Eνημερωτική ημερίδα  από την Q&R
Η εταιρία Quality & Reliability, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 05/06/2002 την πρώτη ενημερωτική ημερίδα για το 2002. Στην εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στο επενδυτικό κοινό, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, η εταιρική ταυτότητα της Q&R, καθώς και το παρόν και μέλλον της εταιρίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Quality & Reliability στη Λ. Μεσογείων 246 στο Χολαργό και ώρα 12:00-14:00.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στον Ιδιωτικό, στον Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v