Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Στο 27ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

To σκάφος της χρονιάς για το 2006, το Dufour 365, θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης 27ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών να θαυμάσουν μεταξύ άλλων στο χώρο του Περιπτέρου της Kiriacoulis Mediterranean.

Κυριακούλης: Στο 27ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
To σκάφος της χρονιάς για το 2006 θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης 27ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών να θαυμάσουν μεταξύ άλλων στο χώρο του Περιπτέρου της Kiriacoulis Mediterranean.

Ειδικότερα, πρόκειται για το ”νικητή” Dufour 365, που απέσπασε τον τίτλο ”Σκάφος της χρονιάς 2006” στη Γαλλία, ύστερα από διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 νέων σκαφών τα οποία και δοκιμάστηκαν από 120 ειδικούς του χώρου.

Σύμφωνα με την εταιρία, η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στα διαπιστευτήρια του διάσημου γαλλικού ναυπηγείου που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Kiriacoulis Mediterranean. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου 3 μήνες ένα άλλο σκάφος του ναυπηγείου το Dufour 455 ψηφίστηκε από Δανέζικα περιοδικά yachting ”Σκάφος της χρονιάς 2005” στην κατηγορία άνω των 38 ποδιών σε ειδικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη.

Η Kiriacoulis Mediterranean κατέχοντας την τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στον χώρο του yachting συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, κορυφαία ελληνική έκθεση, αφιερωμένη στα σκάφη αναψυχής.

Οι φίλοι της θάλασσας και της κρουαζιέρας έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Kiriacoulis Mediterranean έως τις 27 Νοεμβρίου 2005 στις εγκαταστάσεις του Ανατολικού Αερολιμένα Αθηνών, να συζητήσουν με τους ανθρώπους της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά τρία πραγματικά ξεχωριστά σκάφη, τα οποία έχουν ήδη κατακτήσει το ενδιαφέρον, αλλά και τις καρδιές πολλών επισκεπτών από τις πρώτες ημέρες της έκθεσης.

Εκτός του Dufour 365 στο Περίπτερο της Kiriacoulis Mediterranean εκτίθεται στο κοινό το νέο μηχανοκίνητο Bavaria 38 sport ΗΤ και το ιστιοπλοϊκό Bavaria 42. Το Bavaria 38sport ΗΤ έχει αντικαταστήσει από τον Αύγουστο το Bavaria 37sport HT και δη με μεγάλη επιτυχία. Το πιλοτήριο εκτός από τη σχετική θέση πλοήγησης διαθέτει και χώρο ηλιοθεραπείας, όπως άλλωστε και το προηγούμενο της σειράς. Ο χώρος για την αποθήκευση του φουσκωτού είναι αισθητά μεγαλύτερος. Προσοχής χρήζει το γεγονός ότι όλο το σκαρί του σκάφους, αλλά και το εσωτερικό του έχουν επανασχεδιαστεί.

Το περίπτερο της Kiriacoulis Mediterranean κοσμεί, όμως, και το ιστιοπλοϊκό Bavaria 42 του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh. Κομψές γραμμές, άνεση στους χώρους, αλλά και στην πλεύση είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ του Bavaria 42. Το εσωτερικό του, το οποίο αποτελείται από τρεις καμπίνες, κουζίνα και σαλόνι είναι συνώνυμο της απόλυτης λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v