Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ιασώ σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού

Η ομάδα TeamΙΑΣΩ του ομίλου Ιασώ συμμετείχε στον αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το Ιασώ σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού
Με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, και με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε πιο γρήγορα ...από τη σκιά του» με στόχο την πρόληψη, πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο όμιλος Ιασώ με την ομάδα «TeamIAΣΩ», αποτελούμενη από 300 περίπου εργαζόμενους, ιατρούς και φίλους του Ιασώ, που με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία έτρεξαν ή περπάτησαν σε ένα ξεχωριστό Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οι κλινικές του ομίλου, ΙΑΣΩ-Γυναικολογική-Μαιευτική, ΙΑΣΩ GENERAL και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διαθέτουν εξειδικευμένα Κέντρα Μαστού, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας με την υποστήριξη έμπειρων και εξειδικευμένων χειρουργών-ιατρών που εγγυώνται σωστή και αξιόπιστη διάγνωση.

Σημαντικότατη είναι η γειτονία και η άμεση συνεργασία εργαστηριακών (ακτινολόγων, παθολογοανατόμων, πυρηνικών ιατρών) και κλινικών ιατρών (γυναικολόγων, ογκολόγων,χημειοθεραπευτών, πλαστικών χειρουργών κ.ά.) με συνεχή παρουσία στον ίδιο χώρο, καθώς και η πλαισίωση της ομάδας αυτής από ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών.

Ο όμιλος Ιασώ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, για άλλη μια φορά έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v