Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η SANITAS στηρίζει την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης

Το συνολικό ύψος των χρηματικών εισφορών του brand SANITAS στα περισσότερα από 10 χρόνια συνεργασίας του με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, μπορεί να αντιστοιχισθεί με 3.593 μπλε κάδους ή 5 απορριμματοφόρα ανακύκλωσης.

Η SANITAS στηρίζει την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης

Η SANITAS, brand του ομίλου Sarantis, έχει στηρίξει ενεργά την προσπάθεια για δημιουργία υποδομής ανακύκλωσης στη χώρα μας, μέσα από τις χρηματικές της εισφορές για περισσότερα από δέκα έτη, παραμένοντας ένας από τους βασικότερους αρωγούς για την προώθηση της ανακύκλωσης συσκευασιών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης το συνολικό ύψος των χρηματικών εισφορών του brand SANITAS από την αρχή της συνεργασίας του με την ΕΕΑΑ έως σήμερα, μπορεί να αντιστοιχισθεί και κατ' επέκταση να θεωρηθεί ότι έχει χρηματοδοτήσει την αγορά με 3.593 μπλε κάδους ή 5 απορριμματοφόρα ανακύκλωσης!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διατήρηση της ανοδικής πορείας της ανακύκλωσης στη χώρα μας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι για τη SANITAS πρωταρχικός στόχος. Για τον λόγο αυτό, παρέχει για χρόνια ουσιαστική βοήθεια, συνδράμοντας ενεργά στο μείζον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντας, αναλαμβάνοντας παράλληλα ενεργό ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v