Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Groupama: Κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS για ένατη χρονιά

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα από βασικά τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών των Παιδιών Χωριών SOS.

Groupama: Κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS για ένατη χρονιά

Οι άνθρωποι της Groupama Ασφαλιστική στάθηκαν για ακόμη μία χρονιά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέροντας τρόφιμα για την ενίσχυση του έργου που κάνουν για τα παιδιά και τις οικογένειες σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της εταιρίας συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα από βασικά τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών των Παιδιών Χωριών SOS που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος της ενέργειας, η εταιρία διπλασίασε την ποσότητα που συγκεντρώθηκε, υποστηρίζοντας το δύσκολο αλλά αξιέπαινο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, η Groupama Ασφαλιστική μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία εξασφαλίζοντας είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά, εκπέμποντας παράλληλα μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Η Groupama Ασφαλιστική, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζει σταθερά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, στο πλαίσιο των συστηματικών ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητάς της. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v