Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιμητική βράβευση για την ΕΥΔΑΠ

Το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Τιμητική βράβευση για την ΕΥΔΑΠ

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα», που διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA ΑE και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, παρέλαβε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η αδιάλειπτη παροχή πόσιμου νερού άριστης ποιότητας, υγιεινού και καθαρού, είναι βασικό μέλημα της εταιρείας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκατομμύρια πελάτες και με διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία φροντίζει καθημερινά, ώστε το νερό που πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας να είναι, όχι μόνο σε απόλυτη συμφωνία με την κείμενη Νομοθεσία αλλά και ένα από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης. Αναφορικά με τις υπηρεσίες αποχέτευσης, η EΥΔAΠ έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του αποχετευτικού δικτύου και των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων, προσβλέποντας στην ορθή και αδιάλειπτη λειτουργία τους με απώτερο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v