Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφορεί το περιοδικό «Ασφαλιστικό Ναι»

Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ σας ξεναγεί στην ιστορική Πύλο και στην περιοχή που έγινε το 20ό Συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Κυκλοφορεί το περιοδικό «Ασφαλιστικό Ναι»

Κυκλοφορεί το νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ (Τεύχος 174, Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2018) με αφιέρωμα στον χώρο ιστορικής μνήμης της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής Κοραή 4, όπου υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση και μέλη της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής κ. Χρ. Σαρδελής και ο Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τον ίδιο χώρο επισκέφθηκε με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΑΕΕ κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΑΕΕ κ. Χρ. Σαρδελή και τους Εκδότες Ευάγγελο και Κωστή Σπύρου.

Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ σας ξεναγεί στην ιστορική Πύλο και στην περιοχή που έγινε το 20ό Συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγόρης Κωσταράς τολμά να προσεγγίσει το θέμα «Γνώση και πίστη» και τι λένε σχετικά οι Φιλόσοφοι (Σωκράτης, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Καντ, Λούθηρος, Μαρξ κ.α.) γύρω από το θέμα της πίστης, της αθεΐας, της θρησκείας κλπ., θέμα που αφορά όλους τους ανθρώπους που εκφράζουν δημόσιο λόγο και άποψη, όλους τους γονείς, την κυβέρνηση και αντιπολίτευση και φυσικά τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς που πάντα επιθυμούν αυτοβελτίωση και ικανή προσωπικότητα.

Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ αφιερώνει σελίδες στην 28η Οκτωβρίου 1940 με αναφορές στη Σοφία Βέμπο, την ιστορική φράση «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά, τι έλεγε η ιστορική διαταγή Κατσιμήτρου και την προφητική του φράση «Στρατιώται… η Δόξα σας αναμένει!» και το ιστορικό ντοκουμέντο «Το τελεσίγραφο του Μουσολίνι».

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή γράφει «Οι μασκαρεμένοι εσωτερικοί εχθροί του ασφαλιστή» και πως επηρεάζει τις πωλήσεις και τους διαμεσολαβητές. Μεγάλη ενίσχυση του ηθικού των διαμεσολαβητών προσφέρει και το άρθρο του ψυχολόγου Βαγγέλη Βερτόπουλου με θέμα «Τι να κάνεις όταν δεν θες να κάνεις τίποτα: Αντίδοτα στην Απογοήτευση και την αδράνεια του ασφαλιστή». Ο Χρήστος Σταυρίδης (ΙΧΟΣ) τολμά να «πωλήσει την πώληση στους πολίτες»!

Ο ικανός, πολύπλευρος και με αρκετή εκπαίδευση σχετική με marketing, πωλήσεις και διοίκηση εταιρειών Βαγγέλης Θωμόπουλος ξεκινά ενημέρωση και διάλογο για τα Επαγγελματικά Ταμεία υποστηρίζοντας ότι είναι ευλογία για τους πωλητές.

Ο Κωστής Ε. Σπύρου περιγράφει από το ταξίδι του στο Monte Carlo τι έγινε στο Les Rendez-Vous de Septembre, ενώ ο Λάμπρος Καραγεώργος έχει λεπτομέρειες 16 σελίδων από το συνέδριο της ΕΑΕΕ στο Costa Navarino της Πύλου.

Διαβάστε ακόμη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ ποιες εταιρίες έγιναν φύλλα φθινοπωρινά.
Ακόμη το ΝΑΙ έχει λεπτομέρειες για την βράβευση ως CEO της χρονιάς από το European Business Magazine της κ. Μαριάννας Πολιτοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas.

Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ προβάλλει την ηγετική θέση της AFFIDEA στη πρωτοβάθμια περίθαλψη, την ξεχωριστή προσωπικότητα του Manager Π. Γλεντή, τι λέει ο Σταύρος Μιχαηλίδης για την METLIFE και την ευθύνη της απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία και τι νέο φέρνει η INTERAMERICAN με το Be Well και άλλες ενέργειες της.

Διαβάστε νέα για την Συνεταιριστική Ασφαλιστική που συμπληρώνει 40 χρόνια στην ελληνική αγορά και τι λέει για αυτήν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δ. Ζορμπάς και η κ. Νεκταρία Μπέσσα που εκτός των άλλων είναι επικεφαλής του Δικτύου Πωλήσεων. Ενδιαφέροντα είναι και όσα λένε έξι Επιθεωρητές Πωλήσεών της και ο Επικεφαλής του Bancassurance της εταιρίας κάτω από τον τίτλο «Και οι επτά των πωλήσεων είναι υπέροχοι!».

Φιλοσοφήστε λίγο παρέα με όσα λέει η συγγραφέας του βιβλίου «Μ’ ΑΓΑΠΩ» κ. Γωγώ Τσακογιάννη.
Στις ειδήσεις του ΝΑΙ υπάρχουν αναφορές για την πορεία της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, το πως αλλάζει τον χάρτη στα ασφαλιστικά προγράμματα η EUROLIFE, για την συναρπαστική ψηφιακή έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο» της ΑΧΑ, για το πως προστατεύει το σπίτι η GENERALI, την τροχιά ανάπτυξης της ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ, τις κορυφαίες διακρίσεις της MATRIX και του Δ. Τσεσμετζόγλου,, την παγκόσμια διάκριση της CARGLASS, λεπτομέρειες για τις εξελίξεις στην AIG και για τα νέα δεδομένα προόδου στην Digital εποχή της INTERASCO.

Τέλος, προμηθευτείτε το περιοδικό, παραγγέλνοντάς το στο τηλ. 2103221525 και στο email: [email protected], πληροφορίες κ. Γεωργία Καλτσώνη ή Μαρία Μέμτσα, για να κρατήσετε συλλεκτικές σελίδες του ασφαλιστικού Underwritng που γράφει ιστορία και αρκετοί την αντιγράφουν και δημοσιεύει Συλλεκτικό Ασφαλιστήριο Ζωής Προικοδοτήσεως του 1908, κατάλογο των οδών των Αθηνών του 1897 όπου υπάρχει ένα πρακτορείο ασφαλειών της «La Federale», περιλαμβάνει ιστορική αναφορά για το βιβλίο του Χρίστου Γ. Αχή, γιατί είναι σημαντικός ο Μελάς Γιαννιώτης της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, για την οικογένεια Λαπατά και για το τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου σε αναφορά με τίτλο «Πρωταγωνιστές και κομπάρσοι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v