Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεσμευμένοι οι λογαριασμοί Παπαευαγγέλου μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα

Οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει εταιρείες συμφερόντων του Ε. Παπαευαγγέλου βρίσκονται στο στόχαστρο εισαγγελικών και φορολογικών αρχών για να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Δεσμευμένοι οι λογαριασμοί Παπαευαγγέλου μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα

Δεσμευμένοι, μέχρι το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα παραμείνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην αντιπροέδρου της Jumbo Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, με απόφαση της Αρχής για την καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα.

Την εντολή έδωσε η επικεφαλής της Αρχής αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη καθώς ερευνάται ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων όπως απάτη και πλαστογραφία μέσω συμβάσεων επιχειρήσεων συμφερόντων του κ. Παπαευαγγέλου.

Οι επίμαχες συμβάσεις βρίσκονται στο στόχαστρο εισαγγελικών και φορολογικών αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ήδη η υπόθεση διερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα ο οποίος μεταξύ άλλων εξετάζει πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές από τον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v