Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια για την επίθεση στο Λαζόπουλο

Ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις.

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια για την επίθεση στο Λαζόπουλο

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής σε βάρος του Αλέξη Κούγια για το χαστούκι που έδωσε στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο.

Ο κ. Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και το τελικό λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, με παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαρινέλα. Ενώ το πρόγραμμα είχε αρχίσει , ο Αλέξης Κούγιας ,ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, επιτέθηκε τον ηθοποιό και τον σκαμπίλισε, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v