Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δευτέρα απολογούνται οι δυο δικηγόροι που εμπλέκονται στη «μαφία των φυλακών»

Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

Δευτέρα απολογούνται οι δυο δικηγόροι που εμπλέκονται στη «μαφία των φυλακών»

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν χθες το βράδυ ύστερα από εντάλματα για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η οποία συστάθηκε το 2014 και από τότε φέρονται να έχουν διενεργηθεί σωρεία αξιόποινων πράξεων, ανάμεσα στις οποίες ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιάσεις, απειλές και άλλα.

Ο εκ των συνηγόρων του συλληφθέντος δικηγόρου, σε βάρος του οποίου είχε πραγματοποιηθεί απόπειρα κατά της ζωής του, Αλεξ. Λυκουρέζος, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, προσθέτοντας πως περιμένουν να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

Νωρίτερα, ο Αρ. Φλώρος προχώρησε σε μαραθώνια κατάθεση ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, Ευτ. Νικόπουλου, που χειρίζεται την έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασθείς για την υπόθεση της Energa επανέλαβε μεταξύ άλλων όσα έχει πει και στο παρελθόν για το ότι έπεσε θύμα εκβιασμού κρατουμένων που κατηγορούνται ως μέλη του επίμαχου κυκλώματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v