Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαραθώνια κατάθεση Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο για τη Novartis

Έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου.

Μαραθώνια κατάθεση Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο για τη Novartis

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε σήμερα επί 6,5 ώρες στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που ερευνά την σκευωρία της Novartis μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η κατάθεση του κ. Λοβέρδου ήταν περίπου 20 σελίδες εκ των οποίων μεγάλο μέρος της είναι απαντήσεις σε ερωτήσεις της ανακρίτριας. Η κατάθεση του κ. Λοβέρδου επικεντρώθηκε στο ζήτημα του δόλου στην σκευωρία της Novartis.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:

«Έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Φεύγω πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυρία ανακρίτρια ήξερε πάρα πολύ καλά το φάκελο. Οι γνώσεις της στα στοιχεία του φακέλου ήταν καταπληκτική».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v