Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μ. Βορίδης για Ικαρία-Μητσοτάκη: Εκδήλωση αγάπης η παραβίαση των μέτρων

«Όταν εμφανίζεται πολιτικός του διαμετρήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα υπάρχουν αναπόφευκτα, ό,τι μέτρα και να πάρεις, κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού», σχολιάζει.

Μ. Βορίδης για Ικαρία-Μητσοτάκη: Εκδήλωση αγάπης η παραβίαση των μέτρων

Στις επικρίσεις για συνωστισμό στο γεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Βορίδης τόνισε πως όταν εμφανίζεται ακόμη και κάποιος υπουργός σε έναν χώρο, προξενείται μεγάλο ενδιαφέρον και είναι αδύνατον να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα. «Όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα- και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα, ό,τι μέτρα και να πάρεις, κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα», τόνισε ο κ. Βορίδης.

Στο ερώτημα εάν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλουν πρόστιμο, ο κ. Βορίδης απάντησε ότι είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα. «Πάμε στην ουσία πέρα από την εικόνα; Η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο, η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο να εποπτεύει τη λειτουργία του εμβολιασμού (…) εξομοιώνεται με το επιχείρημα να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v