Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίτημα Κούγια για ακυρότητα της διαδικασίας

Ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Αύριο η απολογία.

Αίτημα Κούγια για ακυρότητα της διαδικασίας

Αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας κατέθεσε στον 19ο τακτικό ανακριτή ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ενώ ο πελάτης του πήρε προθεσμία για αύριο το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί.

Σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για δικονομικές ακυρότητες της διαδικασίας, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέτρεχαν οι όροι προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πελάτη του, καθώς και ότι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε ζητήσει να εξεταστεί στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας με την ιδιότητα του υπόπτου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο εισαγγελέας απέρριψε το αίτημά του για εξέταση και αντ' αυτού άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη.

Ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δύο καταγγελίες. «Υπάρχουν δύο καταθέσεις», είπε ο κ. Κούγιας. «Ο ένας είναι Αιγύπτιος και ενώ είχαν σχέσεις, λέει ότι ο κ. Λιγνάδης τον εξανάγκασε σε πεολειχία το 2010. Ο δεύτερος είναι και αυτός Αιγύπτιος και καταγγέλλει τον κ. Λιγνάδη ότι στην Επίδαυρο το 2015, σε σουίτα ξενοδοχείου που δεν περιγράφει, τον εξανάγκασε σε πρωκτολειχία. Όσον αφορά την πράξη του 2010, ο εντολέας μου από διαβατήρια και ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει ότι από 1.8.2010 μέχρι 10.8.2010 ήταν στην Αίγυπτο και όλο τον Αύγουστο δεν πάτησε το πόδι του στην Αθήνα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v