Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν κατέθεσε τις αναφορές στον Αρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας

Προσήλθε στον Αρειο Πάγο, ωστόσο, η γραμματεία της Εισαγγελίας δεν δέχθηκε τις αναφορές καθώς δεν είχαν τον χαρακτήρα του επειγόντως και υπεδείχθη στον συνήγορο να τις αποστείλει ταχυδρομικά ή μέσω Courier, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δεν κατέθεσε τις αναφορές στον Αρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας

Τα ισχύοντα μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εμπόδισαν τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, κ. Αλέξη Κούγια να καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του εντολέα του, όπως είχε προαναγγείλει.

Ο κ. Κούγιας προσήλθε στον Αρειο Πάγο, ωστόσο, η γραμματεία της Εισαγγελίας δεν δέχθηκε τις αναφορές καθώς δεν είχαν τον χαρακτήρα του επειγόντως και υπεδείχθη στον συνήγορο να τις αποστείλει ταχυδρομικά ή μέσω Courier, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μάλιστα, διευκρινίστηκε από την πλευρά της Εισαγγελίας, ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας ακόμη και για τις επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να κατατεθούν αναφορές, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να καθοριστεί ραντεβού.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κούγιας τελικώς δεν ζήτησε να επισκεφθεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v