Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΔΔΗΕ: Πού και πότε θα γίνουν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη

Θα είναι περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος του νησιού, λόγω βλάβης σε τμήμα των 150 KV του σταθμού των Χανίων. Δείτε τον πίνακα με τις ώρες και τις περιοχές.

ΔΕΔΔΗΕ: Πού και πότε θα γίνουν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη

Εξαιτίας προσωρινής μείωσης του διαθέσιμου ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στα Χανιά της Κρήτης, λόγω βλάβης σε τμήμα των 150 KV του σταθμού, κρίθηκε αναγκαίο ότι μέχρι την επανένταξη των μονάδων, να προγραμματισθούν Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021 εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 12:00 έως 16:00, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος του νησιού.

Ανάλογα με την πορεία επανένταξης των μονάδων, αν απαιτηθεί, θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα περικοπών, γνωστοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ τους καταναλωτές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος, αναφέρει ανακοίνωση.

** Δείτε τον πίνακα με τις ώρες και τις περιοχές στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v