Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αταλάντα: Μία νίκη σε 50 ημέρες, τη σκανάρει ο Ολυμπιακός

Εχει μία μόνο νίκη στο πρωτάθλημα - απέναντι στην Ουντινέζε-δύο ήττες από Ρόμα και Κάλιαρι και τρεις ισοπαλίες με Ίντερ Λάτσιο και Τζένοα. Έξι βαθμοί σε ισάριθμους αγώνες, απολογισμός που δεν βοηθάει στην κούρσα για την τέταρτη θέση.

Αταλάντα: Μία νίκη σε 50 ημέρες, τη σκανάρει ο Ολυμπιακός

Η ήττα (2-3)-αποκλεισμός από τη Φιορεντίνα στο ιταλικό Κύπελλο, αλλά και αυτή που προηγήθηκε από την Κάλιαρι (1-2) στο πρωτάθλημα, δυσκολεύουν τους υπολογισμούς στην Αταλάντα-αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play-off του Europa League-, ειδικά αν λάβει κάποιος υπόψη τον αγώνα που έρχεται με τη Γιουβέντους, το βράδυ της Κυριακής στην Serie A.

Η Αταλάντα μετά από πενήντα ημέρες, έχει μία μόνο νίκη στο πρωτάθλημα - απέναντι στην Ουντινέζε-δύο ήττες από Ρόμα και Κάλιαρι και τρεις ισοπαλίες με Ίντερ Λάτσιο και Τζένοα. Έξι βαθμοί σε ισάριθμους αγώνες, απολογισμός που δεν βοηθάει στην κούρσα για την τέταρτη θέση.

Ο τραυματισμός του Κολομβιανού επιθετικού, Ντουβάν Ζαπάτα και η δεδομένη απουσία τους έως τα τέλη Απριλίου, έχουν θέση σε μεταγραφική εγρήγορση την ομάδα του Μπέργκαμο, που ξεκίνησε ήδη επαφές με τον Βραζιλιάνο-και πολιτογραφημένο Ισπανό- επιθετικό, Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την τελευταία του εμπειρία στην Ατλέτικο Μινέιρο, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σημειώνοντας 5 γκολ σε 18 ματς.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι οικονομικές του απαιτήσεις έως το τέλος της σεζόν, είναι λιγότερες από εκατομμύριο, με την προοπτική ανανέωσης μετά τον Ιούνιο.

Πάντως η Αταλάντα διατηρεί επίσης «ζωντανή» την προοπτική του 36χρονυο Ιταλού, Γκρατσιάνο Πελέ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v