Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το CSR HELLAS συμμετέχει σε εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η εκδήλωση που φιλοδοξεί να συνδέσει τις επιχειρήσεις και τη βιωσιμότητα με τον χώρο του αθλητισμού, είναι υβριδική και πραγματοποιείται την Τρίτη 10 Μαΐου, 17.00-20.00, στο Αμφιθέατρο του κτηρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το CSR HELLAS συμμετέχει σε εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Το CSR HELLAS συμμετέχει σε ειδική εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητισμού και Περιβάλλοντος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) με θέμα «Η Συμβολή του Αθλητισμού στη Βιωσιμότητα», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση που φιλοδοξεί να συνδέσει τις επιχειρήσεις και τη βιωσιμότητα με τον χώρο του αθλητισμού, είναι υβριδική και πραγματοποιείται την Τρίτη 10 Μαΐου, 17.00-20.00, στο Αμφιθέατρο του κτηρίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έχοντας ως κεντρικό στόχο τη διαβούλευση σχετικά με τον αθλητισμό και τη συμβολή του στη βιωσιμότητα.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των Ομοσπονδιών, των σωματείων και των παραγόντων του Ελληνικού Αθλητισμού για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (για τους οποίους η ΕΟΕ έχει δεσμευτεί ως προς τα Ηνωμένα ‘Έθνη και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), η συμβολή του αθλητισμού στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την αειφορία, μέσω των αθλητών, αθλητικών σωματείων, ομοσπονδιών και αθλητικών γεγονότων καθώς και οι τρόποι χρηματοδότησης των αθλητών, των αθλητικών γεγονότων και εγκαταστάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενα τα κριτήρια ESG (environment, social, governance), και τα νέα δεδομένα.

Θέματα της εκδήλωσης είναι οι βιώσιμες περιβαλλοντικές πολιτικές και δράσεις για την προώθηση της συμβολής του Αθλητισμού στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η σύμπραξη και συνεργασία για τη βιωσιμότητα με οδηγό τον αθλητισμό και την Ολυμπιακή ιδέα, καλές πρακτικές και προσεγγίσεις από το βιομηχανικό και τον χρηματοοικονομικό κλάδο, τα κριτήρια ESG σε επιδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις και τα νέα δάνεια.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μαρία Αλεξίου (Πρόεδρος ΔΣ CSR HELLAS), Κωνσταντίνος Αραβώσης (Γενικός Γραμματέας Δασών, Καθηγητής Μετσόβιου Πολυτεχνείου), Γεώργιος Γαλάνης (Διευθυντής Αειφόρου Ανάπτυξης ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ), Χρήστος Θεοδωρίδης (Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας, CRM & CCC, Allianz Ελλάς), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Γενικός Διευθυντής Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη), Φώτης Κουρμούσης (Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας), Δρ. Νικόλαος Λιάπης (Διευθυντής Εκμετάλλευσης ΕΛΙΝΟΙΛ) ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Σπ. Καπράλος, Πρόεδρος ΕΟΕ. Την εκδήλωση συντονίζει η Αλεξάνδρα Πάλλη, Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού και Περιβάλλοντος της ΕΟΕ, και Αντιπρόεδρος CSR HELLAS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v